14 Σεπ 2011

ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, ΤΟ ΕΣΠΑ, Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ


Θα ενταχθεί στο ΕΣΠΑ το Νέο Νοσοκομείο Αγρινίου, λένε τα δελτία τύπου που εκδίδουν οι διάφοροι φορείς, οι οποίοι τα γράφουν όλα αυτά και τα στέλνουν παντού για να μας πείσουν ότι ξεπατώνονται στη δουλειά και είναι θέμα χρόνου να πάμε να ξαπλώσουμε ως άρρωστοι στα ολοκαίνουργια κρεβάτια του.
Το σημερινό δελτίο για το θέμα το εξέδωσε ο κ. Κατσιφάρας (ο Περιφερειάρχης ντε) ο οποίος τους μάζεψε όλους  (τον Γιάννη Φωτάκη Διευθύνοντα Σύμβουλο της Δημόσιας Επιχείρησης Ανέγερσης Νοσηλευτικών Μονάδων, τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο, Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας, του Θανάση Πετρόπουλου περιφερειακού συμβούλου, υπεύθυνου για τα έργα του ΕΣΠΑ στη Δυτική Ελλάδα, της Διονυσίας Μαράτου Εκτελεστική Γραμματέα της Περιφέρειας και...
άλλων υπηρεσιακών παραγόντων της Διαχειριστικής Αρχής αλλά και της ΔΕΠΑΝΟΜ.
Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 45 εκατομμύρια ευρώ. Τόσα θα χρειαστούν ακόμα για να το παραλάβουμε «με το κλειδί στο χέρι» και αν φυσικά μέχρι τότε έχει γίνει οργανισμός, στελεχωθεί με τις ειδικότητες που απαιτούν οι κλινικές του και τα ιατρεία του και ζούμε, ίσως μπορούμε να πάμε μια βόλτα μέχρι εκεί να χαζέψουμε τους γύψους της ορθοπεδικής.
Να μην ξεχάσουμε να σας πούμε ότι μαζί με το νοσοκομείο του Αγρινίου πάρθηκε απόφαση να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ και το νοσοκομειακό συγκρότημα της Πάτρας «Άγιος Ανδρέας».
Μέχρι όμως να συμβούν όλα αυτά ας ευχηθούμε ο άγιος Πέτρος, αν έχει άλλες δουλειές αλλού.