14 Σεπ 2011

ΕΚΘΕΣΗ ΜΕ ΕΡΓΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ


Το ορθόν και πρέπον είναι να κάνουμε ειδική μνεία αυτή την εποχή σε μια δράση του Δήμου Αγρινίου η οποία αποτελεί ίσως την πιο ουσιαστική συμβολή του συγκεκριμένου ΟΤΑ στην απαξιωμένη πολιτιστική καθημερινότητα της πόλης μας.
Βέβαια το ορθόν στις μέρες μας μόνο το ανυπόκριτο της δράσης του μπορεί να του προσδώσει και τον χαρακτηρισμό «πρέπον». Αλλά αυτό μόνο μερικοί μπορούν να το εννοήσουν. «Ο νοών λοιπόν νοείτω».
Την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011 θα εγκαινιαστεί η καθιερωμένη ετήσια έκθεση με έργα διδασκόντων του Εικαστικού Εργαστηρίου της περιόδου 2010-2011, τα οποία έχουν την εξαιρετική τύχη να έχουν για διευθυντή τους ένα καταξιωμένο καλλιτέχνη: Τον Χρήστο Γαρουφαλή. Τύχη για τους μαθητές εννοούμε, γιατί για τον καλλιτέχνη δεν πιστεύουμε να...
αποτελεί τύχη το καθηγητιλίκι.
Εν πάση περιπτώση. Όσοι ενδιαφέρεστε να σας πούμε ότι τα μαθήματα ξεκινούν στις 2 Οκτωβρίου 2011, οι πληροφορίες και οι  εγγραφές αρχίζουν από τις 19 Σεπτεμβρίου καθημερινά από τις 5:00 έως τις 8 κάθε απόγευμα στη γραμματεία του Εργαστηρίου, Παπαστράτου 83 στο Αγρίνιο και καλό είναι βα πάτε από κει και να μην πάρετε τηλέφωνο στο 26410 – 48372, ούτε να στείλετε e-mail στο eikastika@dimosagriniou.gr, γιατί η ζωή είναι έξω.